迪中传媒

迪拜企业孵化器
楼主: lesley

那些美丽的英文句子(2012.07.29更新至351楼)不定期更新

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

166.
If you're brave to say goodbye, life will reward you with a new hello.
如果你勇于对过去说声再见,生活就会回赠给你一个新的开始。

胖子说,让我们一起去游遍世界吧。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

167.
Whatever you are facing today, remember to give yourself some credit for making it this far. You are stronger than you know.
无论你今天要面对什么,既然走到了这一步,就坚持下去,给自己一些肯定,你比自己想象中要坚强。

新浪微博达人勋

迪拜董事

帅哥

顶起楼上,不管发生什么,既然选择了现在,坦然面对!
经常给人一个惊喜:给朋友一个惊喜,能增进友谊;给家人一个惊喜,能带来无比的欢乐;给孩子一个惊喜,能激 ...

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ
咫尺天涯 发表于 2012-6-20 10:01
顶起楼上,不管发生什么,既然选择了现在,坦然面对!

我们的确比我们想的要坚强许多。

新浪微博达人勋

2万

7万

禁止发言

帅哥版主真我风采论坛一等功论坛贡献勋章拍客状元积极回帖评点勋章活跃会员勋章达人勋章

QQ
看着真费劲,要是能编辑在一块儿就好了。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ
龙一 发表于 2012-6-20 10:15
看着真费劲,要是能编辑在一块儿就好了。

龙哥,我是在盖大楼嘛。
这么多句子编辑在一起会越来越多的。

新浪微博达人勋

2万

7万

禁止发言

帅哥版主真我风采论坛一等功论坛贡献勋章拍客状元积极回帖评点勋章活跃会员勋章达人勋章

QQ
lesley 发表于 2012-6-20 10:31
龙哥,我是在盖大楼嘛。
这么多句子编辑在一起会越来越多的。

好吧

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ
龙一 发表于 2012-6-20 12:37
好吧

不过谢谢龙哥给加分。{:4_158:}

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ
龙一 发表于 2012-6-20 12:37
好吧

不好意思发了两遍,这边网速太慢了,我改一下内容吧。。。{:4_133:}

新浪微博达人勋

2万

7万

禁止发言

QQ
lesley 发表于 2012-6-20 15:00
不好意思发了两遍,这边网速太慢了,我改一下内容吧。。。

主动承认错误就不算是灌水了。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

June 21,2012

充满哲理的谚语:1.He is a wise man who speaks little.聪明不是挂在嘴上。
2.He is a good friend that speaks well of us behind our backs.背后说好话,才是真朋友。
3.Something is better than nothing.聊胜于无。
4.Nothing is to be got without pains but poverty.世上唯有贫穷可以不劳而获。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

不可不学的英语狠话:1.Get out of my face.从我面前消失!
2.Take a hike!哪儿凉快哪儿歇着去吧!
3.You piss me off.你气死我了。
4.Cut it out.省省吧。
5.I can't take it anymore.我受不了了。
6.What were you thinking?你脑子进水啊?
7.Get over yourself.别自以为是。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

168.
Memory is a wonderful thing if you don't have to deal with the past.
回忆本来是非常美好的,只要你能让过去的都过去。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

169.
Strive to make everyday joyful and meaningful, not for others, but for myself.
要努力使每一天都开心而有意义,不为别人,为自己。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

170.
If you keep living in the past, you'll miss the present. And if you miss the present, you'll miss the future.
如果你继续活在过去,你将会逝去现在;如果你失去现在,也会失去未来。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

171.
Friendship means understanding, not agreement. It means forgiveness, not forgetting. It means the memories last, even if contact is lost.
友谊意味着理解,而不是许可。意味着宽恕,而不是遗忘。意味着回忆,而不是不再联系。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

172.
Everyone has his inherent power, which is easily concealed by habits, blurred by time, and eroded by laziness.
每个人都有潜在的能量,只是很容易被习惯所掩盖,被时间所迷离,被惰性所消磨。

*inherent
adj. 固有的;内在的;与生俱来的,遗传的

conceal [kən'si:l] vt. 隐藏;隐瞒

blurred ['blə:rid, blə:d] adj. 模糊不清的;被弄污的
v. 玷污;使…模糊不清;使感觉迟钝(blur的过去式和过去分词)

erodedadj. 被侵蚀的,损坏了
v. 侵蚀;损坏(erode的过去分词形式)

laziness ['leizinis] n. 怠惰;无精打采

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

June 22, 2012

173.
When you're up, your friends know who you really are. When you're down, you know who your friends are.
当你春风得意之时,你的朋友都知道你是谁;当你落魄潦倒之时,你就知道谁是你的朋友了。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

174.
Don't waste your life trying to get back what was taken away.
不要把你的生活浪费在试着拿回已失去的东西了。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

175.
You insult me , I can handle it. You insult my best friend, I'm going to break your face.
你对我无礼,我能忍受。你要是侮辱了我的朋友,那我可会打烂你的脸。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

176.
Getting angry is punishing oneself for mistakes of others. Forgive others , and relieve yourself.
生气就是拿别人的错误惩罚自己。原来别人,放过自己。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

177.
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
当生活给你一百个理由哭泣时,你就拿出一千个理由给它看。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

178.
Every temporary happiness is much better than permanent misery.
就算暂时的幸福也好过永恒的痛苦。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

179.
Pain makes you stronger, tears makes you braver, heartbreak makes you wiser, so thank the past for a better future.
痛苦,会让你更强大,眼泪,会让你更勇敢,心碎,会让你更睿智,所以为了更好地未来感谢过去吧。

新浪微博达人勋

迪拜总裁

力争做女王

美女真我风采

QQ

June 23,2012

180.
There's always that one person that makes you smile for no reason.
总有一个人能让你无端地微笑。